Farmacie online Sanafarm
Cum cumpar? | Contul meu | Info Livrari | Termeni si conditii | Contact

Comenzi telefonice farmacia SanaFarm
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
Catalog
Producatori
HelcorPlantaVorel
Nivea SunBiogenya
FuchsSilvanols
Contul meu
Informatii farmacie online
Sigla PlatiOnline.ro PlatiOnline
PlatiOnline
Dictionar Afectiuni
Zona - Cap Zona - Abdomen Zona - Pelvis Zona - Abdomen Zona - Membru Superior Zona - Membru Inferior Zona - Piept Zona - Afectiuni piele Zona - Afectiuni oase Zona - Afectiuni corp
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z

Avortul provocat - pierderea provocata a sarcinii

Avortul este intreruperea prematura a sarcinii. Cand sarcina este intrerupta de o cauza naturala este vorba de avort spontan sau de pierderea sarcinii.Cand sunt luate intentionat masuri de intrerupere a sarcinii, medicamentoase sau chirurgicale este vorba de avort terapeutic sau avort produs/indus. Cel mai frecvent pentru a intrerupe o sarcina se recurge la avortul chirurgical. Totusi si avortul medicamentos este destul de raspandit mai ales dupa aprobarea folosirii RU-486 (Mifepristona) in 2000. Indiferent de metoda folosita, chirurgicala sau medicamentoasa, dupa avort se impun controale regulate la specialist si planning familial. Controlul include un examen fizic si pelvin pentru a vedea daca vindecarea este corespunzatoare.
Daca este posibila existenta unei sarcini trebuie consultat un specialist pentru realizarea unui test de sarcina, a unui examen fizic si a unei consilieri despre perioada de sarcina. Daca se intentioneaza intreruperea sarcinii se intreaba specialistul care sunt optiunile. Cu cat intreruperea se realizeaza mai precoce, cu atat exista mai multe optiuni medicamentoase si riscul de complicatii este mult redus fata de un avort tardiv. In cazul in care a existat contact sexual neprotejat in ultimele 72 de ore, se poate folosi contraceptia de urgenta fara realizarea unui test de sarcina. Se poate folosi ca metoda contraceptiva de urgenta si dispozitivul intrauterin (DIU) care poate fi montat la cel tarziu 5 pana la 7 zile dupa un contact sexual neprotejat.
De ce sa comand online de la Sanafarm

Recomanda si castiga
Pune o intrebare farmacistului
telefon SanaFarm +4 0233 210 421
email SanaFarm vanzari@SanaFarm.ro

Noutati
Videofon IVM-150 Alecto
Videofon IVM-15
775.00Lei     697.00Lei
Comentarii si Opinii
Aparat masaj pentru scaun cu incalzire Beurer MG 290 HD-3D
Aparat masaj pentru scaun cu incalzire Beurer MG 290 HD-3D
Super produs. merita fiecare banut. serviciile farmaciei ire
5in 5 Stele!
Vezi toate comentariile!
Cele mai bine vandute
Special
Farmacie online Sanafarm